Microsoft_logodefault logo

Muligheter 2013 Partnerdag

 • Muligheter 2013 Partnerdag

 • Hovedprogram

  Lenke til presentasjoner finner du nedenfor, i kolonnen til venstre.

  Klikk her for å laste ned presentasjonen «Årets Microsoft-partner 2014» >>

  Fellesprogram
  Presentasjon kommer
  Har vi motet som kreves?
  Anders Føyen (Principal Platform Specialist, Microsoft)
  Les mer >>"Hvit tiger"
  Sigurd Granmark (Country Manager, Adidas Norge)
  Les mer >>Fremover (karer), alltid fremover...
  Et annerledes foredrag om endring og rikets tilstand v/ Tor Haugnes (polvottfantast, Youtube-fenomen og BI-foreleser).


  • Last ned presentasjon>>Touch, flip and fold
   Det er ikke lengre kun IT-sjefen som bestemmer hvilken enhet de ansatte skal bruke. Og ansatte velger enheter med hjerte vel så ofte som med hodet. Hva er de kuleste enhetene på markedet, som sikrer at både medarbeidere og IT-sjefen blir godt fornøyd. Her blir det laptop, nettbrett, telefoner, hybrider og mye mer... Kom på denne sesjonen for å se hva som kommer og hva som er de kuleste enhetene på markedet.
   Last ned presentasjon >>Snap, swipe and search
   Få med deg nyhetene i Windows 8.1. Her vil vi vise de nye funksjonene og snakke om utviklingen innenfor klient OS og hvordan det henger sammen med resten av visjonen til Microsoft om tjenester og enheter. Kom på denne sesjonen for å få et overblikk over Windows 8.1 og se hvilke muligheter du har som partner med oppgraderinger, salg av nye klienter, og operativsystem.
   Last ned presentasjon >>Unify, simplify and manage
   Nye, kule enheter er bra! Nettbrett, telefoner og laptop'er øker produktiviteten til de ansatte. Men det er jo greit å passe på at det virker, er oppdatert og ikke minst at sikkerheten til data er ivaretatt. Vil IT-sjef fortsatt ha kontroll når medarbeidere jobber fra hvor som helst på hva som helst? Kom på denne sesjonen for å se hvordan System Center og Windows Intune gir IT-sjefen kontroll på klienter og mobile enheter og også hvordan man best lisensierer mobile miljøer.
   Last ned presentasjon >>Build, deploy and sell
   Fremtiden er Apps, og fremtiden er her nå! Apps er mye mer enn bare Angry Birds, og det er mye mer enn noe bare utviklere behøver å kunne. Når er Apps riktig vei for en løsning og hvordan lager man den? Hva kan Microsoft bistå med og hvordan kan man tilgjengeliggjøre Apps? Er det penger å tjene på dette i bedriftsmarkedet? Spørsmålene er mange og svarene får du her. Kom på denne sesjonene hvis du vil se mulighetene i Apps og lære mer om hvordan din bedrift kan ligge i forkant av utviklingen.
  • Last ned presentasjon >>Fra tall og data til innsikt og verdi
   Den digitale informasjonen rundt oss vokser med en enorm hastighet. For å få verdi ut av denne enorme datamengden må man lagre, bearbeide og hente ut essensen av både velkjente og nye datatyper av alle størrelser. Dette er ikke alltid like enkelt når vi snakker om STORE datamengder. Kom på denne sesjonen for å få et overblikk av Microsoft sin visjon rundt Big Data og hvordan du som partner kan bistå dine kunder til å høste gevinsten av dataene de sitter på.
   Last ned presentasjon >>Fra roterommet til det moderne datasenteret
   Microsoft har noen av verdens største datasentre. Vi har gjort all vår erfaring og teknologi tilgjengelig for våre kunder og partnere gjennom våre infrastrukturprodukter. Mange kunder er i full gang med å konsolidere og virtualisere. Dette er en god start, men ikke alltid nok. Automatisering og skaléring er nøkkelen til et kosteffektivt datasenter. Kom på denne sesjonen og hør om det moderne datasenter og hvilke muligheter partnere har ved å selge eller benytte seg av denne løsningen.
   Last ned presentasjon >>Fra IT til forretningspartner
   Microsoft Cloud OS er vår visjon og strategi for å hjelpe IT levere på dagens forventninger og bli en kritisk brikke for organisasjonens suksess. It-avdelingen må kunne legge til rette for at de ansatte selv skal kunne omgjøre data til verdifull kunnskap. Denne sesjonen vil utdype hvordan Cloud OS henger sammen med data- og enhetseksplosjon, apps og hybrid-IT. Kom på denne sesjonen og og lær hva Cloud OS er hvilke muligheter dette gir deg som partner.
   Last ned presentasjon >>
   Fra geek til guru
   Visste du at Microsoft hvert år utdanner mange nye guruer som blir ansatt hos våre forhandlere? Finn ut hvordan du som Microsoft partner kan få velutdannede nyansatte med akkurat den Microsoft kompetansen din bedrift trenger. Vi vil også vise deg noen av de mange fordelene du får som medlem i Microsoft Partner Network. Kom på denne sesjonen for å få vite alt du ikke turte å spørre om MPN og hvordan dere kan ansette nye guruer fra Microsoft University.
  • Last ned presentasjon >>
   Det er ikke lengre størrelsen som teller
   Med fremveksten av nettskyen/Cloud OS/nye enheter ser vi en endring i markedet hvor også SMB bedriftene med hjelp av gode forhandlere kan få løsninger fullt på høyde med de aller største. Vi vil i denne sesjonen gå gjennom forskjellige scenarier og se hvordan kundene kan få en svært god IT-løsning for en rimelig penge. Kom på sesjonen og hør hvordan du kan tjene penger på å hjelpe SMB bedrifter med moderne IT-løsninger.
   Last ned presentasjon >>
   Hvordan flytte elefanter til nettskyen?
   Nettskyen er fantastisk, men for store selskaper med kompliserte infrastrukturer er det ikke alltid så enkelt å bare "flytte" til nettskyen. Noe må kanskje stå lokalt, noe kan settes ut, og noe er kanskje egenutviklede produkter som krever egen infrastruktur. Kom på denne sesjonen for å se hvilke utfordringer store bedrifter står ovenfor i reisen til nettskyen og hvordan du som partner kan bistå og hente ut verdien i nettskyen også for de store kundene.
   Last ned presentasjon >>
   Hei, 1993 ringte, de vil ha tilbake fasttelefonen sin
   Tiden hvor man baserte bedriftens samhandling kun på telenettet og oppslagstavler er forbi. De ansatte må kunne kommunisere på best mulig måte uansett hvor de er. Med Lync room, Skype-integrasjon, Yammer, Office 365 og mer til er mulighetene mange. Kom på denne sesjonen for å høre om hvordan man velger riktig kommunikasjonsløsning, og hvordan man kan tjene penger på den.
   Last ned presentasjon >>
   Mythbusters
   Vet du hva du skal svare når kunden din spør om Office 365 er godkjent av Datatilsynet? Kan vi stole på Microsoft til å håndtere våre data? Er det like trygt med servere i Dublin som servere i Drøbak? Hva er egentlig forskjellen på Microsoft og konkurrentene sitt syn på sikkerhet og personvern? Kom på denne sesjonen og få svar på alle dine spørsmål rundt sikkerhet, personvern og norske myndigheters syn på nettskyen.

  Ved å bruke denne siden godtar du bruk av cookies til analyse, tilpasset innhold og annonser. Lær mer